Ondernemend Wyck

Bruisend & bereikbaar

Woensdag 26 augustus 2015


Wyck wordt vaak benoemd als ‘Bruisend’, ‘Bereikbaar’, ‘Authentiek’, ‘Petit Paris’, ‘Historisch’, ‘Gezellig’, en ga zo maar door. Kom zelf kennis maken met dit mooie stadsdeel met historische, monumentale panden met goed bewaarde elementen. Proef zelf de aparte sfeer zoals je deze nergens anders proeft. De intieme, kleine, gezellige, authentieke winkels die de juiste uitstraling hebben en op culinaire gebied een énorm divers aanbod. Er valt veel te beleven.

De ondernemersvereniging ‘Ondernemend Wyck’ maakt zich sterk voor beleidszaken zoals bereikbaarheid, veiligheid, fietsenstallingen, parkeergelegenheid, uitstraling (o.a. Cörversplein en Stationsstraat), etc.

Evenementen zoals ‘Vintage Affair, ‘Wyck Live’, ‘Cörverspleinfeesten’ worden door de ondernemers zelf georganiseerd. Samen is de kracht van Wyck.

Goed bereikbaar met de trein en je staat metéén in Centrum-Oost Maastricht! Ook met de auto altijd bereikbaar en een goede parkeerplek is gemakkelijk te vinden!En in alle seizoenen proef je de sfeer! 

Dus kom naar Wyck, want er is voor ieder wat wils!

 

Lees ook