Van Aarsen Panheel

Innovaties in de mengvoerindustrie

Zondag 16 augustus 2015

Het subsidieprogramma LimburgMakers is bedoeld om innovatie bij het Limburgse midden- en kleinbedrijf aan te jagen. Inmiddels hebben enkele tientallen ondernemers met succes een beroep gedaan op het potje van tien miljoen euro, gevuld door de provincie, LIOF en de Kamer van Koophandel. Chapeau start een serie portretten van een aantal deelnemers. Deze keer Van Aarsen uit Heel, ontwikkelaar en producent van machines en complete installaties voor de mengvoerindustrie.

 

Lees meer over dit artikel in editie 4 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook