Exclusieve benefietlunch

Toon Hermans Huis

Maandag 24 augustus 2015


Op zondag 6 september organiseert het Toon Hermans Huis Maastricht een nazomerse benefietlunch midden op het Vrijthof. Aan een grote tafel, in de vorm van een gele pijl diagonaal over het plein, kunnen gasten genieten van een uitgebreide, muzikaal omlijste lunch. Daarnaast wordt er speciaal voor deze gelegenheid een kunstexpositie gehouden in de Sint Janskerk, geheel verzorgd door gasten van het huis.

 

Campagne “Toon Betrokkenheid”

Het Toon Hermans Huis Maastricht organiseert de lunch in het kader van het 15 jarig jubileum en de onlangs gelanceerde campagne ‘Toon Betrokkenheid’. Deze campagne heeft als doel meer betrokkenheid te creëren bij mensen en bedrijven uit de regio. Het warme inloophuis voor mensen die te maken hebben met kanker kan slechts bestaan dankzij de betrokkenheid van de Maastrichtse samenleving.

 

Bekend Maastricht ‘Toont betrokkenheid”

Bekende lokale artiesten hebben hun medewerking toegezegd: violist Rauf Berman, accordeonspelerLouis van den Bogaert, Francine en Romain, Huub Adrieans, Jelke Schijlen en Harmonie Heer Vooruit zorgen deze middag voor muzikaal amusement. Bovendien maken gasten die deze middag deelnemen aan de lunch kans op een gratis ballonvaart aangeboden door Ton Kurvers van European Balloon Company

 

Wethouder Gerarts “Toont betrokkenheid”

Wethouder Jack Gerarts heeft vrijdag 14 augustus, namens de gemeente, een stoel in ontvangst genomen en zal ook van de partij zijn. Melanie Frederiks, directeur Toon Hermans Huis Maastricht, heeft daarom als symbolisch gebaar een geel knoopje op zijn revers bevestigd. Geel, de kleur van het huis, staat voor positiviteit. Door geel te dragen toon je betrokkenheid en laat je zien dat je het huis een warm hart toedraagt.

 

Koop een stoel

Voor 99 euro per stoel kunnen mensen hun ‘Betrokkenheid tonen’ en genieten van deze bijzondere lunch op zondag 6 september van 14:00 tot 16:30. De kunstexpositie in de Sint Janskerk is die dag van 13:00 tot 17:00 vrij geopend en toegankelijk voor publiek.

Door de enthousiaste en betrokken inzet van alle sponsoren en vrijwilligers komt de opbrengst van deze bijzondere benefietlunch geheel ten goede aan de activiteiten van het Toon Hermans Huis Maastricht.

 

Kijk voor meer informatie over het huis, de campagne,  de benefietlunch en overige activiteiten op www.toonhermanshuismaastricht.nl

 

 

Lees ook