Zomerfeest

Poortgebouw Oud Rekem

Maandag 13 juli 2015


Topdebuut in Poortgebouw Oud-Rekem

 

De Vlaamse Feestdag werd overal in stijl gevierd. Niet in het minst in Oud-Rekem waar Mieke Senden zorgde voor een heus zomerfeest in de tuin van het Poortgebouw. Met de waterburcht van d'Aspremont-Lynden als decor was het er absoluut goed toeven. Gin tonic, aperol, bubbels, gevolgd door een heerlijk buffet met barbecue zorgde  niet alleen voor de inwendige mens, het waren vooral de mooie mensen, het hartverwarmend debuut optreden van Steff Philipsen (Belgium Got Talent finalist) en klasbak Robin Frangopoulos, binnenkort naar het Conservatorium van Maastricht, die de avond 'af' maakten. Naast de klassieke operaklanken van beide jongeren, zorgden ook Ronald en Carien van Duo Difference uit Weert voor de muzikale noot, waardoor een dansje dan ook niet uitbleef.

 

Foto's: Jempi Welkenhuyzen

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen