Cannes 2015

Glamour en verantwoord intellect

Dinsdag 28 juli 2015

Ook in Cannes was van de economische crisis weinig meer te merken. Duizenden bezoekers uit heel de wereld wisten de weg naar de Boulevard de la Croisette te vinden voor het belangrijkste filmfestival ter wereld. Honderden films gingen er in première, met in de hoofdcompetitie traditiegetrouw vaak complexe films. De organisatie koos dit jaar wel wat erg veel Franse films in de race voor de Gouden Palm en dat was niet zonder resultaat. Maar het festival was weer zoveel meer, op en naast de rode loper.

 

Lees meer over dit artikel in editie 4 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook