Prodware: Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen

Jij wilt toch ook je concurrentiepositie behouden?

Vrijdag 17 juli 2015

Tijden veranderen en dus ook technologie. Het gebruik van de juiste technologie bij sales is een must voor elk bedrijf. Bovendien wil je als professioneel bedrijf natuurlijk het beste voor de klant. De gratis masterclasses van Prodware zorgen voor de juiste transformatie tot een succesvolle organisatie.

 

Het nieuwe verkopen

Technologie heeft de verkoopfunctie volledig overhoop gegooid. Om te kunnen concurreren en winnen, worden organisaties gedwongen om de manier waarop ze verkopen te evalueren. Klanten kunnen de meeste informatie online vinden en maken hun aankoopbeslissingen vaak op basis van deze informatie. Reageert het verkoopteam effectief genoeg op deze goed geïnformeerde en veeleisende kopers? Social Sales is een nieuwe manier van denken en werken.

 

Meer inzicht hebben

Bedrijven hebben vaak veel klantgegevens waar ze niets mee doen. Terwijl juist die informatie inzichten oplevert in de lopende verkooptrajecten en kansen. Met zoveel data voorhanden zijn er veel mogelijkheden om de klant nog verder centraal te stellen. Meer inzicht krijgen is dan ook een belangrijk onderdeel van het nieuwe verkopen.

 

Flexibel zijn

Klanten willen snel antwoord. Waar ze ook zijn en hoe laat het ook is. Zodra de klant met een vraag aanklopt, moet de verkoper kordaat handelen. Het nieuwe verkopen vergt een flexibele organisatie.

 

Volg de  gratis masterclasses voor inspiratie over de transformatie naar een succesvolle organisatie.

Bezoek prodware voor meer informatie.

Of bel 0418-683500

 

Prodware Mssg

 

 

 

Lees ook