Pop Up Restaurant

Kasteel Pietersheim te Lanaken

Vrijdag 3 juli 2015

Sinds kort kun je opnieuw terecht in kasteel Pietersheim te Lanaken. Terwijl de gemeente probeert het prachtige jachthotel te verkopen, hebben Danny Keppels  en Martin Hendricks, van Estate management group, alvast de beschikking over de prinselijke kamers op vrijdag en zaterdag in het weekend. Er zijn reeds tal van boekingen tijdens de Rieu Concerten en het Preuvenemint in Maastricht, maar ook voor de Arabian Horse Show op het domein van wijlen Prins de Mérode hebben ze al tal van gasten.

Daarnaast zijn Bram Brekelmans en Eveline Lucassen de gastheer en - vrouw in de brasserie cq restaurant. Ze hebben mooie Belgische bieren op het vat en voeren een kleine kaart met o.a. croques en burgers. Keuken dagelijks open, behalve op maandag, tussen 10 u en 20 u.

" De gemeente heeft ons toegezegd om eventueel na september maand na maand de pop up verder te zetten. We zien wel, leuk is dat we dit prachtige domein voor toeristen en gasten opnieuw mogen ontsluiten. Waarvan akte! "

 

Foto: Jempi Welkenhuyzen

Lees ook