Negen penthouses van een superieure klasse

De Viever

Dinsdag 28 juli 2015


In het stadspark van Sittard worden negen vijfsterrenplus penthouses gebouwd. Dat betekent niet alleen wonen op een toplocatie die dichtbij het stadscentrum ligt, maar ook wonen in een ongekend hoog niveau van comfort, luxe en veiligheid.

 

De prachtige locatie heeft een fraai uitzicht over het Stadspark en de stadsvijver. De Viever wordt een modern monument in het oude en monumentale Stadspark. Park en Viever versterken elkaars superieure klasse.

De luxe penthouses worden in overleg volledig van casco ruwbouw afgewerkt tot een vijfsterrenplus woonomgeving. Twee parkeerplaatsen in de veilige garage, woonoppervlakten van 175 tot 350 meter en super de luxe verdiepingshoogten bieden alles voor een droom van een invulling. Wij ondersteunen uw plannen met gerenommeerde interieurarchitecten of u brengt uw eigen adviseurs mee. Uw droom wordt waar in De Viever!

 

Meer informatie via de link.

 

 

 

Lees ook