Het weekend volgens Chapeau

André Rieu & Le Nozze di Figaro

Vrijdag 3 juli 2015

Elke week net voor het weekend neemt Chapeau met jou de leukste evenementen en voorstellingen door. Dit weekend is er natuurlijk André Rieu maar ook de opera Le Nozze di Figaro. 

André Rieu

André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Op 3, 4, 5 en10, 11 en 12 juli 2015 geeft André voor alweer het elfde jaar op rij zijn geliefde concerten.

Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is! Bestel uw tickets nu!

 

Le Nozze di Figaro

Conservatorium Maastricht presenteert in samenwerking met Opera Zuid presenteert de opera Le Nozze di Figaro van Mozart. In deze opera vechten twee mannen om een meisje, Susanna. De graaf wil haar, maar Susanna wil trouwen met Figaro waarvoor zij de toestemming nodig heeft van de graaf. Het resultaat: een wervelende komedie over roddel en bedrog, liefde en jaloezie, overspel en trouw, die na ruim twee eeuwen nog net zo prikkelend en actueel is als toen. De muzikale leiding is in handen van Jeremy Hulin. Oliver Klöter verzorgt de regie.

Tickets kosten €15,00 en kunnen gereserveerd worden door te mailen naar reservering.conservatorium@zuyd.nl of te bellen met +31 (0) 43 346 66 80.

 

Lees ook