Het weekend volgens Chapeau

André Rieu & Overtime

Vrijdag 10 juli 2015

Elke week net voor het weekend neemt Chapeau met jou de leukste evenementen en voorstellingen door. Deze keer het laatste weekend van André Rieu op het Vrijthof en op zondag Overtime bij La Butte Aux Bois.

 

André Rieu

Het laatste weekend van André Rieu op het Vrijthof is aangebroken. Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! André geeft voor alweer het elfde jaar op rij zijn geliefde concerten. Dit weekend kan nog van de voorstellingen worden genoten op 10, 11 en 12 juli 2015.

Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is! Bestel uw tickets nu!

 

Overtime ‘Lazy Sunday’

Zondag 12 juli is er weer volop ruimte om te netwerken en feesten bij Overtime. Van 15.00 tot 22.00 uur worden gasten verwacht in de gezellig aangeklede tuin bij La Butte Aux Bois.

Overtime combineert werk met plezier. Na werktijd kun je genieten in een stijlvolle maar relaxte sfeer. De feestjes zijn ideaal voor het uitbreiden van je netwerk. Er kan worden genoten van een buffet of finger food maar natuurlijk ook van dans en muziek. 

Lees ook