Fashionclash Crowdfunding Actie

Steun Europa's meest progressieve modefestival

Woensdag 15 juli 2015

Fashionclash Festival gaat crowdfunden! Het meest progressieve modefestival van Europa wordt volledig op zijn kop gezet. Mode gaat nog meer clashen met de stad en het culturele veld in binnen- en buitenland.

 

Het festival zal niet langer gebonden zijn aan tijd en plaats. Fashionclash Festival 2016 wordt een geheel nieuwe ervaring. Fashionclash Festival wordt mobiel en zal op bijzondere locaties, events en in steden opduiken. Om dit te kunnen realiseren, moet er wel een basisuitrusting aangekocht worden. De actie Fashionclash Spot On! gaat proberen om 30 000 euro op te halen. Dit gaat volledig naar de aankoop van professioneel materiaal dat geschikt is voor modepresentaties van Fashionclash-kaliber.

Help mee dit nieuwe hoofdstuk van Fashionclash Festival te ondersteunen en help daardoor het platform voor jong talent te vergroten. Voor alle donaties zijn er leuke tegenprestaties die het mogelijk maken om het resultaat van uw donatie te bekijken. Klik op de link en doneer

Lees ook