Bouw je droomwoning aan het stadspark van Sittard

Stadsparc Sittard

Woensdag 22 juli 2015


Aan het prachtig gelegen stadspark van Sittard kun je vanaf nu je droomwoning laten realiseren. Of misschien nog mooier; zelf bedenken en bouwen. En dat betekent exclusief en vooral ook sfeervol wonen. Zo lig je op enkele minuten lopen van het bruisende stadscentrum en ben je toch omgeven door natuur en rust.

 

Het stadspark van Sittard, ligt in het dal van de Geleenbeek. Grenzend aan de bekendste heuvel van Sittard, de Kollenberg. Deze helling is bebouwd met een villawijk. In het park liggen twee vijvers, tal van wandelpaden en meerdere grasvelden. Hier kun je heerlijk vertoeven tussen de bomen en bloemenbedden. Ook voor kinderen is het een perfecte omgeving. Naast het Stadspark ligt het stadsspeelbos ‘Sjabolleke’, hier kunnen kinderen spelen in een natuurlijke omgeving. Het Stadspark is naast het Vondelpark het tweede park dat officieel Rijksmonument is.

U kunt ieder moment op de locatie terecht. Neem een stoeltje mee en droom uw woning ter plekke! Er zijn nog zes kavels te koop vanaf ca. € 170.000,- V.O.N.  

Meer informatie op Stadsparc.

Lees ook