Bourgondisch genieten op de ‘Hoeg Brögk’

Boetegewoen

Donderdag 30 juli 2015

The Hospitality Group en Van Melick The Catering Company organiseren zondag 6 september 2015 een unieke en speciale editie van Boetegewoen voor het goede doel Stichting Dance4Life.

 

Ruim tweehonderd gasten kunnen van 14.00 tot 19.00 uur Bourgondisch genieten op de Hoge Brug  in Maastricht. De Hoge Brug (‘Hoeg Brögk’) is een fiets- en voetgangersbrug over de Maas in Maastricht. De brug werd geopend in 2003 en verbindt het zuidelijk deel van de historische binnenstad van Maastricht met zowel het stadsdeel Wyck als de nieuwe wijk Céramique, beide op de oostelijke rivieroever. De brug werd ontworpen door de architecten van bureau René Greisch uit Luik . De totale lengte van de brug is 261 meter, de breedte is 7,20 meter, de brug ligt 10 meter boven de waterspiegel en het hoogste punt van de boog is 26 meter boven de waterspiegel. De brug won in 2004 de Staalprijs van de Stichting Bouwen met Staal.

Op de Hoge Brug zullen 250 gasten aan een lange tafel van 150 meter samen bourgondisch gaan tafelen met een prachtig uitzicht. Nog nooit eerder genoten zoveel mensen op een brug in Nederland van een diner. Via de website Boetegewoen kunt u kaarten kopen voor dit unieke evenement. 

Lees ook

 • Preuvenemint nxt door

  Nxt Door

  Donderdag 30 juli

  Preuvenemint 2015

 • Terrasgids 30-07

  L'Appetito

  Donderdag 30 juli

  La dolce vita in St. Geertruid

 • Fameuse

  Fameuse

  Dinsdag 28 juli

  Preuvenemint 2015