André Rieu week bij L1

Het concert in Boekarest

Woensdag 1 juli 2015

De prachtige concerten van André Rieu op het Vrijthof staan weer voor de deur. En om alvast goed in de stemming te komen, zenden we vanaf 29 juni iedere dag een special uit. Chapeau maakte i.s.m. L1 5 afleveringen in aanloop naar de Vrijthofconcerten! Bekijk hier de aflevering van maandag 29 juni. 

André Rieu in Boekarest

In de Week van André Rieu een reportage over de recente concertreeks die André Rieu gaf in de Roemeense hoofdstad Boekarest. Het was voor het eerst dat hij er met zijn orkest optrad, zeven avonden lang voor een dolenthousiast publiek. De locatie was historisch, namelijk voor het voormalige megapaleis van de oud-dictator Ceaucescu. Het is het grootste gebouw van Europa.

 

De programma's worden uitgezonden om 17.55, 20.55 en 22.55 uur. 

Lees ook