André Rieu week bij L1

Hoogtepunten 1 juli

Donderdag 2 juli 2015

De prachtige concerten van André Rieu op het Vrijthof staan weer voor de deur. En om alvast goed in de stemming te komen, zenden we vanaf 29 juni iedere dag een special uit. Chapeau maakte i.s.m. L1 5 afleveringen in aanloop naar de Vrijthofconcerten! Bekijk hier de aflevering van woensdag 1 juli. 

 

De hoogtepunten van 1 juli 

We laten u de meest onvergetelijke momenten zien van André Rieu uit zijn lange carrière. We tonen een Top 10 van prachtige momenten. Zo trad André Rieu bijvoorbeeld op voor, toen nog, koningin Beatrix in de grotten van Valkenburg. Hij  speelde tijdens een van de Vrijthof concerten de schitterende wals van én voor Anthony Hopkins. Zo tellen we af van 10 tot één.

 

 

De programma's worden uitgezonden om 17.55, 20.55 en 22.55 uur. 

Lees ook