Terrasgids 08-06

Restaurant Rozemarijn | Maastricht

Maandag 8 juni 2015

Restaurant Rozemarijn

Verborgen plekje in het Stokstraatkwartier

 

Cha 150416 0557

 

Op de Thermen is altijd al een plein geweest waar mensen ontspannen. Heel lang geleden was hier een Romeins badhuis. Nu kunt u er genieten op het intieme terras van Restaurant Rozemarijn. Bemachtig een tafel buiten of in de serre voor een lunch tijdens het winkelen of een uitgebreid diner op een zwoele zomeravond.

Het team, onder leiding van chef Jeroen Raes, kookt alleen met de allerbeste streekproducten. Uit binnen- en buitenland. Een pure manier van koken, gebaseerd op de klassieke Franse

keuken, gecombineerd met Jeroens Zeeuwse oorsprong en invloeden uit de Limburgse, Vlaamse, Oosterse, Arabische en Mediterraanse keuken. Resultaat: verrassende gerechten, waarbij de oorspronkelijke smaken herkenbaar blijven.

 

Havenstraat 19
6211 GJ Maasticht

043-4506505
www.restaurant-rozemarijn.nl

openingstijden: maandag t/m zaterdag 12.00-14.00 uur & 18.30- 21.30 uur. 
Gesloten: zondag 

Lees ook