Sneak peek 02-06

Klooster in Eupen

Dinsdag 2 juni 2015

Klooster in Eupen

 

Kloosterheidberg

 

Het kloster Heidberg midden in Eupen maakt dezelfde ontwikkeling door als menig ander klooster, bijvoorbeeld St. Gerlach. De geestelijken verdwijnen, toeristen of andere bezoekers komen er voor terug, meestal na een intensieve verbouwing. Kloster Heidberg is nu in de eerste plaats een conferentieoord maar dan met kamers en met een culinaire verzorging. Het hart van het gebouw uit de achttiende eeuw is de kapel, die zich uitstekend leent voor tal van evenementen. En het ligt dichtbij de Nederlandse grens. De moeite van een bezoek zeker waard.

www.klosterheidberg.be

Lees meer over dit artikel in editie 3 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen