Restaurantgids 01-06

De Kommel | Voeren (B)

Maandag 1 juni 2015

Op een heuvel in het prachtig glooiende landschap ligt De Kommel, het hoogst gelegen hotel – restaurant van Vlaanderen met een mooi panoramisch zicht over het dorp en de natuur.

 

bst9912

 

 

Paul & Wendy Princen – van Aalst overgieten hun aanbod van mooie kamers, lekkere menu’s en de mooie ligging met een saus van typische Limburgse gastvrijheid.  Eén van de grootste troeven van De Kommel is natuurlijk de uitstekende keuken.  In het vernieuwde restaurant in Flamant-stijl geniet u van (h)eerlijke gastronomische Frans – Belgische keuken met Mediterrane toetsen.  Chef-kok Candy Senden laat zich inspireren door het ritme van de seizoenen.  U kan altijd uw etentje koppelen aan een verblijf in het hotel of kiezen voor een arrangement, zodat u onbezorgd kunt genieten van de selectie mooie wijnen of bieren.

 

Kommel 1 3798 's Gravenvoeren (B)

+ 32(0)4 381 01 85

Open: Ma – Za 18.30 – 21.00 uur

www.dekommel.be

Lees ook