Ondernemend Venlo neemt een kijkje in de keuken

Culinair

Woensdag 10 juni 2015


Good Food. Great Ideas. Happy Moments. De drie belangrijkste ingrediënten van The Scelta Kitchen in Venlo waren dinsdag 9 juni ruim voorhanden tijdens een drukke businessmeeting van Ondernemend Venlo. Ruud Ververgaard, de chef-kok van The Scelta Kitchen zorgde met zijn brigade voor een keur aan kleine, verfijnde gerechtjes. Naast verschillende Noord-Limburgse streekproducten, waren er op subtiele wijze ook champignons verwerkt. We waren tenslotte bij Scelta! De ideeën kwamen na de inleidingen van Marcel Creemers, directeur Bedrijfsopleidingen bij Citaverde College en gedeputeerde Twan Beurskens vanzelf. De Kletstafel, een tafel waaraan je staande vergadert, maar ook de uitstekend verzorgde borrel nodigden hiertoe uit. En zo komen de Happy Moments vanzelf!

 

The Scelta Kitchen is onder leiding van Leon van Basten en Floor Billekens uitgegroeid tot een inspirerende ontmoetingsplek waar gastvrijheid en gastronomie de hoofdrol spelen. Stijlvol, maar toch een tikje anders.

 

Foto's door: Marie-José van der Wielen

Lees ook