Nepal Ride 2015

Voor de getroffen kinderen in Nepal

Vrijdag 12 juni 2015

Op zondag 28 juni organiseren vier Limburgse ondernemers ‘Ride for Nepal’. Een toertocht, georganiseerd voor het inzamelen van donaties voor Nepalese kinderen, waar ook u aan mee kunt doen. De donaties worden gebruikt voor de wederopbouw van het gebied Kathmandu. Een verwoestende aardbeving heeft hier tot twee keer toe enorme schade aangericht. De toertocht is voor iedereen die wil meedoen toegankelijk en zal vertrekken vanuit Valkenburg a/d Geul. Aansluitend wordt op deze dag het festival ‘Samen sterk voor Nepal’ georganiseerd. De Limburgse ondernemers besteden de inschrijfgelden en donaties ter plekke zodat alle gelden netto ten goede komen aan de getroffen kinderen.

Ondernemers als Olav Muurmans en Rene Veldt zetten zich in voor de wederopbouw in het land. Tijdens de beving werd ook het weeshuis, opgericht met ondersteuning van stichting ‘Autumn Blaze’, getroffen. De ondernemers willen vooral hulp toesnellen in de vorm van goederen. Doel hierbij is het herstel van onderwijs en de levensbehoeften van kinderen. Rene Veldt van ‘Stichting Veldwerk’ zal hierbij een nauwe samenwerking verrichten.  De ondernemers reizen in oktober 2015 zelf af naar Nepal.

Voor meer informatie kijk op: http://www.stichtingautumnblaze.com/

Lees ook