Maastrichtse Haring Party 2015

Prachtige hoeden, haring en een prijsuitreiking

Donderdag 18 juni 2015


Tijdens een nieuwe editie van de Maastrichtse Haringparty vertoefde menig zakenmens, al dan niet met hoedje, in de Maastrichtse stadstuin. De echte Hollandse Nieuwe liet nog even op zich wachten. Daarom bracht Georges van Zeijl (Tripels Advocaten) het eerste tonnetje haringen uit het Franse landschap. De advocaat maakte zijn entree in een oldtimer van Bugatti, waarna Annemarie van Gaal de haringen in ontvangst nam.

Zoals elk jaar was er de uitreiking voor ‘het leukste hoedje’. De winnares, Annebeth Kroeskop, droeg een beige hoed met een print van rode lippen. Als prijs ontving de blondine een juweel van Stalman en Bronswijk. De netwerkparty werd in samenwerking met ABN AMRO/Mees Pierson Private Banking, Baat accountants en Top Shops Holland georganiseerd.

 

Fotograaf: Nira Kakerissa

Lees ook