Limburg Fietsparadijs

Nieuwe mobiele fietsapplicatie

Maandag 22 juni 2015

Nieuwe app zorgt voor extra beleving op fietsroutenetwerk

 

Fietsapp 1

 

Toerisme Limburg vzw lanceert een nieuwe mobiele fietsapplicatie die fietsers helpt om de mooiste stukjes van Fietsparadijs Limburg te ontdekken. De applicatie bundelt belevingsvolle themafietslussen. “Maar de app is zoveel meer dan een digitale versie van onze themafietskaarten. Ze helpt de toerist om op basis van foto’s en landschappen een route te kiezen, ze verhoogt de beleving, draagt bij tot het fietserscomfort én is een hulpmiddel om ons routenetwerk kwalitatief op peil te houden. Een primeur!” zegt de Limburgse gedeputeerde van Toerisme, Cultuur en Erfgoed Igor Philtjens. Samen met Steffen Brans, Herwig Dessers en Katrien Vaes stelden ze in 'De Lavaar' Heusden-Zolder de app voor.

 

Foto’s; Jempi Welkenhuyzen

Lees ook