Lekker Venlo

Tv-kok Rudolph van Veen

Maandag 15 juni 2015

Tv-kok Rudolph van Veen bijzondere gast op Lekker Venlo

                   

Lekker Venlo Mg 7852

 

De topkok Rudolph van Veen is dit jaar bijzondere gast van het culinair evenement Lekker Venlo, in het Julianapark in Venlo. Van Veen is bekend als voormalig kok van het tv-programma Life & Cooking van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL4 en heeft tegenwoordig zijn eigen programma’s als kok op de landelijke tv-zender 24Kitchen. Daarnaast schreef hij een groot aantal kookboeken en is hij de enige kok in Nederland met zowel de titel Meesterkok als Meesterpatissier.

De populaire tv-kok zal op zaterdag 20 juni vanaf 15.00 uur aanwezig zijn en neemt zitting in de jury van de Junior Kookbattle. De wedstrijd voor jeugdig kooktalent wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd. Met de kookwedstrijd wordt het bereiden en eten van gezonde maaltijden door kinderen gestimuleerd. Naast het jureren zal Rudolph van Veen deelnemen aan meerdere activiteiten tijdens deze zaterdagmiddag.

Voor het eerst een vierdaags culinair evenement
De zesde editie van Lekker Venlo vindt plaats op 19, 20 en 21 juni. Tijdens een besloten avond op donderdag 18 juni viert het in Venlo gevestigde ZON op het sfeervolle terrein haar 100-jarig bestaan. Op vrijdag 19 juni is er de businessavond, de grootste informele netwerkavond van Noord-Limburg, die al bijna uitverkocht is. Op zaterdag 20 en zondag 21 juni  is het terrein de hele dag toegankelijk voor jong en oud, dat dan onder begeleiding van uitgebreid entertainment op toegankelijke wijze kennis kan maken met de betere keukens en streekproducten van de regio.

Toprestaurants uit heel Limburg
De culinaire invulling is ook dit jaar in goede handen en wordt verzorgd door Luif Aete & Drinke, Valuas, Brienen aan de Maas, Enfin, Beluga Loves You, Het Maashotel, Vain’s, Galerie de Hoeve, Aubergine, The Scelta Kitchen, LinaBoozz, Milk and Cookies, Clevers Yssalons en Kaas & Kaasjes.

 

 

Lees ook