Landscaping Ride Dolmans

Fietsevenement Dolmans op Château Neercanne

Maandag 1 juni 2015

Landscaping Ride Dolmans

 

Dsc 2777 Copy 1

 

Dolmans Landscaping Bunde en Monsdal Maastricht organiseerden inmiddels traditiegetrouw voor klanten en relaties de 'Landscaping Ride'. De ‘amateurs’ kregen gezelschap van echte profs, namelijk de eigen dames van het Boels-Dolmans Cyclingteam, dat 2e staat op de UCI Worldranking.  Danzij hun tips kon de vaart erin worden gehouden.

En anders dan in een echte wedstrijd werd er voor de lunch uitgebreid gestopt en wel op  Château Neercanne.

 

Op de foto: de rensters van het Boels-Dolmans Cyclingteam onder wie Ellen van Dijk, en ook  ploegleider Danny Stam. Plus de ‘liefhebbers’ Rosita en Erwin Janssen-Dolmans, investeerder Eric Companjen en Peter en Ans Harkema van Château Neercanne.

 

Foto: Luc Hommes  

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen