In vogelvlucht: Show HELMo Mode 2015

Veelbelovende designstudenten toonden afgelopen zaterdag hun eindejaarscollectie in Manège de la Caserne Fonck, in Luik. Kijkt u mee?

Woensdag 24 juni 2015


Veelbelovende eerste-, tweede- en derdejaars designstudenten aan de HELMo toonden hun eindejaarscollectie in Manège de la Caserne Fonck, in Luik. Chapeau's moderedacteur Elise Crutzen was er voor de eerste keer bij, en zwaar onder de indruk van de dik 1000 bezoekers die het evenement bijwoonden. Bovendien werden er awards uitgereikt, want in de Manège de la Caserne Fonck daalden er heuse designpareltjes neer. Tevens was er voor de eerste keer een heuse pop-up store, een pronkstuk van het evenement, waarin de door designstudenten zelfgemaakte tassen razendgoed verkochten. Kijkt u mee?

Foto's: Etienne Tordoir

Lees ook