"Iech waor debeij"

Stichting Profronde Maastricht

Vrijdag 12 juni 2015


Gisteravond organiseerde Stichting Profronde Maastricht voor haar sponsoren bij International Golf Maastricht het netwerkevent “Iech waor debij” in samenwerking met studenten van Fontys Hogescholen te Eindhoven.

De gezelligste ronde van Nederland wil op een formele manier sponsors werven en behouden om op een informele manier gezamenlijk het doel te behalen: zorgen dat de Ridderronde Maastricht kan blijven bestaan. Het jaarlijks terugkerend wielerspektakel is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Op woensdag 5 augustus zullen weer 40.000 mensen in de Maastrichtse binnenstad komen genieten van de 31e editie met profs zoals Tom Dumoulin en Marianne Vos, winnaars van de Ridderronde 2014.

http://www.ridderronde.nl/

Foto;s: Luc Hommes

Lees ook