Het weekend volgens Chapeau

Fashionclash Festival & NK Living Statues

Vrijdag 12 juni 2015

Iedere week net voor het weekend neemt Chapeau met jou de meest leuke evenementen en voorstellingen door. Dit keer staat het weekend van Chapeau geheel in het teken van creativiteit.

 

Fashionclash 2015

Gister startte de zevende editie van het internationaal en interdisciplinair kunstfestival FASHIONCLASH. Het programma bestaat uit modeshows, exposities, designer market, theater & dans performances, lezingen, workshops en fashion film.  Daarnaast biedt het spraakmakende festival podium aan meer dan 150 veelbelovende talenten uit binnen- en buitenland. Een unieke gelegenheid om talent te ontdekken en om geïnspireerd te raken door de kunst van mode. Het festival vindt plaats in Maastricht van 11 tot en met 14 juni. 

Kijk voor meer informatie op http://fashionclash.nl/

 

NK Living Statues

Op zondag 14 juni aanstaande is het weer zo ver; het NK Living Statues vindt voor de 6de keer plaats in Valkenburg. Uit alle delen van het land komen de beste ‘living statues’ naar Valkenburg om hun talent te showen en het publiek te vermaken met hun prachtige acts. De strijd gaat om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen’ die eveneens een ticket oplevert voor deelname aan het “World Living Statues” kampioenschap op 26 en 27 september in Arnhem.

Voor meer info kijk op  http://www.nklivingstatues.nl/

Lees ook