Gulpener bierbrouwerij ontvangt HIER klimaatpenning

Aanpak klimaatprobleem

Dinsdag 30 juni 2015

Gulpener ontving afgelopen vrijdag de HIER klimaatpenning. Traditiegetrouw werd de onderscheiding overhandigd door Prinses Laurentien. De prijs wordt uitgereikt aan organisaties die de aanpak van het klimaatprobleem helpen versnellen. Honderd opiniemakers en deskundigen kozen de winnaars via een live stemming.

 

Gulpener Bierbrouwerij werd gekozen om haar klimaatneutraal ondernemen. De brouwerij heeft een innovatief milieuvriendelijk productieproces en maakt uitsluitend gebruik van groene stroom en groen gas.

HIER klimaatbureau is een non-profit organisatie die Nederland wil betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen