Chapeau Grande Fête FOTOVERSLAG

Chapeau en Rowwen Hèze op Château St. Gerlach

Dinsdag 30 juni 2015


Het jaarlijkse Chapeau-feest op Château St. Gerlach was dit jaar extra geslaagd. Onder ideale omstandigheden waren ruim vierhonderd gasten van de partij, met name bestuurders en ondernemers, allemaal relaties van Chapeau Magazine.

Het feest was een co-productie van Chapeau en Château St. Gerlach. Chef-kok Otto Nijenhuis zorgde voor heerlijke gerechten en maar liefst tien top-wijnhandelaren uit beide Limburgen zorgen voor uitstekende wijnen.

Hoogtepunt was de bekendmaking van een nieuw magazine dat Chapeau gaat produceren en wel in opdracht van de populaire Limburgse band Rowwen Hèze. Gitarist Theo Joosten en manager Rudy

Havermans kwamen zelf het nieuws vertellen: er komt in een september een eigen magazine van de band op de markt, geproduceerd door Chapeau. Met als titel: ‘Rowwen Hèze, de Matty’. Dat is een naam met een knipoog, want ‘matty’ is de tegenhanger van ‘glossy’ en het blad wordt dan ook op mat papier gedrukt. Dat past beter bij de muziek en uitstraling van deze band.

In het magazine zal er vooral aandacht zijn voor de wereld van Rowwen Hèze, de roots en ook een kijkje achter de schermen. Het blad is vanaf eind september in heel Nederland te koop.

Kasteelheer Camille Oostwegel kondigde aan dat zijn zoon Camille jr. volgende week terugkomt uit New York en dan begint aan zijn inwerkperiode bij het bedrijf van zijn vader. De bedoeling is dat hij over een aantal jaren zijn vader opvolgt.

Gedeputeerde Ger Koopmans hield nog een betoog voor een beter cultureel bewustzijn in Limburg. En hij heeft bij minister Bussemaker aangeklopt om meer te doen voor de Limburgse cultuurinstellingen.

Op de tonen van de blazers van de Philharmonie Zuid-Nederland werd daarna het sein gegeven voor een prachtige bijeenkomst met veel gelegenheid om te proeven maar vooral ook om te netwerken.

Foto’s: Harry Heuts

 

Bekijk via deze link het liveverslag van het officiele gedeelte terug;

 

 

 

 

Lees ook