Zomeropera Carmen

In de Landcommanderij van Alden Biesen

Dinsdag 26 mei 2015


Met ' Carmen' biedt Zomeropera in de Landcommanderij van Alden Biesen voor het eerst in haar bestaan een opera uit het Franstalige répertoire aan. Je mag je dan ook verwachten aan een voorstelling waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten, niet in het minst door de meeslepende muziek van Bizet  en de beklijvende regie, maar zeker door de sociale problematiek, de harde problematiek van de mensenhandel. De talrijk opgekomen genodigden voor de premiërevoorstelling waren dan ook unaniem vol lof voor de sterke prestaties van de cast. Nog tot 20 juni te beleven in Bilzen. Leuk daarbij is dat er ook een opera op maat van kinderen is geschreven: 'Carmencita', een aanrader voor het gezin. En zoals traditiegetrouw sluit Zomeropera af met een feestelijk operaconcert onder leiding van Minister van Staat Willy Claes. Alle info: www.zomeropera.be

 

Tekst en foto's: Jempi en Anne Marie Welkenhuyzen

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen