Poort naar het Zuiden 20-05

Luisa Spagnoli

Woensdag 20 mei 2015

Luisa Spagnoli - Hét Italiaanse dames modemerk 

Het Italiaanse familiebedrijf Luisa Spagnoli is meer dan 85 jaar geleden ontstaan en is nog steeds in handen van mevrouw Nicoletta Spagnoli. Het merk heeft haar eigen identiteit en een verfijnde stijl waar iedere vrouw zich goed in voelt.

De zeer uitgebreide en wisselende collectie is gericht op dames die van stijl en klasse houden. Vanuit het hoofdkantoor in Maastricht wordt Luisa Spagnoli steeds verder uitgebouwd in de Benelux. Iedere dag staat bij Luisa Spagnoli in het teken van fashion.

In Tekst

In de boutique aan de Havenstraat en de shop-in-shop bij CHIQ The Concept Storeaan de Stationstraat stelt Luisa Spagnoli u in de gelegenheid om een groot deel uit de collectie écht te beleven. Luisa Spagnoli levert kwaliteit, en u zult merken dat elk kledingstuk op uw lijf geschreven is, met een hoge standaard op het gebied van afwerking en vervaardiging.

Logo Luisa Spagnoli

Havenstraat 14
Maastricht 

 

 

Lees ook