Online favourites 30-05

Willy Vossen Jewel & Time

Vrijdag 29 mei 2015

Elke week zet Chapeau een merk in de schijnwerpers. Deze keer straalt Willy Vossen Jewel & Time in de rubriek met de nieuwe collectie van Marco Bicego. 

 

Het team van Willy Vossen Jewel & Time, onder leiding van Kim Vanhommerig, staat voor je klaar om te helpen bij het uitzoeken van het perfecte sieraad of horloge. De aankoop is unieke gebeurtenis die bijzondere momenten markeert in je leven en bij het kijken naar je sierraad of horloge weer naar boven komen. 

Willy Vossen Jewel & Time beschikt over een atelier in eigen huis, waar goudsmid Sam Wammes met creativiteit, service en kwaliteit te werk gaat.

Willy Vossen

De allernieuwste collectie van Marco Bicego, Lunaria is nu verkrijgbaar bij Willy Vossen Jewel & Time. Deze nieuwste sieradenlijn “Lunaria” is geïnspireerd op de uit zuidwest Azië afkomstige bloembladeren van de Lunaria annua. Deze prachtige bloembladeren zijn vereeuwigd in vederlichte 18 karaats geelgouden sieraden, waarvan sommige zijn bezet met prachtige aquamarijn.

Kijk voor meer juwelen en de horlogecollectie op www.willyvossen.com

Lees ook