Online favourites 18-05

Leon Martens Juweliers in Maastricht

Vrijdag 15 mei 2015

Iedere week zet Chapeau een merk in de schijnwerpers. Deze keer juwelen van het merk Chantecler, exclusief verkrijgbaar Leon Martens Juweliers in Maastricht en Schaap en Citroen Juweliers in Amsterdam en Den Haag.

 Chantecler01Chantecler02

Chantecler is een opvallend juwelenmerk met wortels in het sprookjesachtige Capri. Het juwelenhuis werd in 1947 opgericht door Salvatore Aprea en Pietro Capuano. Al snel was het label populair bij de jetset die in Capri genoot van la dolce vita. Sterren als Audrey Hepburn, Grace Kelly en Jackie O droegen de juwelen van Chantecler met verve en gaven bekendheid aan het merk. Vandaag de dag is het label nog steeds in handen van de familie Aprea en staat dochter Constanza aan het roer.

Chantecler03Chantecler04

La Campanelle is het populairste sieraad uit de collectie. Dit helder klinkende belletje is er in verschillende variaties. De opvallende hangers met hun vrolijke geluid kunnen gedragen worden in combinatie met een parelketting voor een klassieke look, of aan een gouden ketting voor een meer fashionable uitstraling.

Chantecler05Chantecler06

Kijk voor meer informatie op de website van van Leon Martens Juweliers. 

Lees ook