Online favourites 11-05

Milan Palma

Maandag 11 mei 2015

Iedere week krijgt een favoriet merk van Chapeau extra aandacht in deze rubriek. Vandaag het accessoiremerk Milan Palma.

 

De items die Milan Palma ontwerpt en maakt zijn stuk voor stuk persoonlijk te noemen. Zijn ervaring als hoofdontwerper van accessoires bij één van ’s werelds toonaangevende denimmerken heeft hem geleid naar meer authenticiteit. Met elegante en eerlijke producten weet hij zich te onderscheiden van collega’s in kwaliteit en detail. De items zijn niet erg modegevoelig, maar behoren tot tijdloze klassiekers.

Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van ambachtslieden en vakmanschap, begonnen hij met het ontwerpen en met de hand maken van zijn eigen lederen accessoires. Alle materialen zijn afkomstig uit Europa en al zijn tassen worden individueel gemaakt in zijn atelier in Maastricht. Milan Palma is een autodidact, een perfectionist en heeft zich in korte tijd neergezet als kwaliteitsambachtsman. 

Meer te weten komen over Milan Palma? Kijk dan op de website

Lees ook