Het weekend volgens Chapeau

Chio Aachen & Jubileumconcert Chrisjteijn

Vrijdag 29 mei 2015

Iedere week net voor het weekend neemt Chapeau met jou de meest leuke evenementen en voorstellingen door. Dit weekend mag je Chio Aachen en jubileumconcert Chrisjteijn niet missen!

 

Chio Aachen

CHIO in Aken van 29 tot en met 31 mei 2015, is een jaarlijks terugkerend evenement in de zomermaanden wat bij menig Akenaar al voortijdig in de agenda geschreven staat. CHIO is één van de grootste internationale dressuur-, spring- en rijtuigtoernooien, maar ook voor degene die wat minder met paarden heeft is het leuk om hierheen te gaan. Waarom dan wel? Omdat hier een ontzettend gezellige sfeer hangt, het ieder jaar weer hartstikke druk is en zeg nou zelf: wat is er mooier dan in het zonnetje met vrienden te genieten van een lekker drankje en prachtige wedstrijden?

Kijk voor meer informatie op www.chioaachen.de

Jubileumconcert Chrisjteijn

Dit jaar viert Stichting Chrisjteijn nuudigt oet Eijsden het 10-jarig jubileum. De stichting organiseert inmiddels al 10 jaar lang een zestal concerten in de St. Christinakerk aan de Vroenhof in Eijsden. De concerten worden uitgevoerd door gerenommeerde muzikanten, zangers en zangeressen. Het is ook een plek waar de jeugd een kans krijgt.

  • Vrijdagavond 29 mei vanaf 20.00 uur: Kasteel Eijsden
  • Zaterdagavond 30 mei vanaf 20.00 uur: Cultureel Centrum Eijsden 
  • Zondagmorgen 31 mei vanaf 10.30 uur: St. Christinakerk

Kijk voor meer informatie op de website.

Lees ook