Het rijdende luxerestaurant

Kerkhofs en Ghysels bouwen truck om tot restaurant op wielen

Vrijdag 1 mei 2015

Stefan Kerkhofs van de Fungroup pakt uit met een nieuw concept: Dinner on the Road, een wereldprimeur volgens de initiatiefnemers. Samen met David Ghysels, met wie hij ook Dinner in the Sky heeft bedacht, heeft Kerkhofs, na drie jaar intensief denken, een futuristische truck laten ombouwen tot luxerestaurant op wielen.

 

Met het concept mikken Ghysels en Kerkhofs op bedrijven die hun gasten onderweg naar een evenement willen verwennen. Ook particulieren kunnen de truck afhuren voor speciale gelegenheden.

Naast dat je er smaakvol kan eten, beschikt de truck ook over een professionele keuken. Het doordachte serveersysteem zorgt er, met een bewegende transportband die aan de binnenzijde van de ovalen tafel loopt, voor dat de gerechten bij de gasten terecht komen. Bovendien kan het decor zo aangepast worden, dat het past bij de  sfeer en de oorsprong van de gerechten.

Vanaf oktober 2015 rijdt de truck rond.

Lees ook