Gus van Sant bekroond met Filmmakers Award

De zevende editie van het filmmakersdiner georganiseerd door Finch & Partners en Jaeger - LeCoultre

Vrijdag 22 mei 2015

Finch & Partners heeft, in samenwerking met Jaeger - LeCoultre, Gus van Sant bekrood met de zevende jaarlijkse Filmmakers Award in het bijzijn van VIP-gasten in Hotel du Cap, Antibes.Het evenement werd georganiseerd door Charles Finch en o.a. bijgewoond door: Salma Hayek, Julianne Moore, Benicio del Toro, Jake Gyllenhaal, Naomi watts, Catherine Deneuve, Simon Baker en Jaeger - LeCoultre CO Daniel Riedo.

Volgens Charles Finch heeft Van Sant de prijs gekregen, omdat hij een groot talent is. Daarom eren zij met groot genoegen zijn prestaties dit jaar. Bovendien ziet Finch erg uit naar zijn werk dat nog komen gaat.

Finch & Partners is een internationaal bureau voor creatieve marktstrategieën die de kloof tussen 's werelds toonaangevende multinationale merken en creatieve industrieën overbrugt.

Lees ook