Veel kunstenaars op expositie Kasteel Gronsveld

Naar verwachting 2000 bezoekers

Zaterdag 30 mei 2015


De jaarlijkse kunstexpositie in en rond kasteel Gronsveld trekt dit weekeinde naar verwachting zo’n 2.000 bezoekers. Er doen maar liefst 33 kunstenaars uit de regio mee, onder wie Frans Zekhuis, Mia Bogaerts en Magda Meijer.

De opening werd vrijdagavond verricht door burgemeester Dieudonné Akkermans van de gemeente Eijsden-Margraten. „Dit soort initiatieven draagt allemaal bij tot de aantrekkelijkheid van onze gemeente. En we zijn al uitgeroepen tot dé wandelgemeente van Nederland. Het gaat de goede kant op.”

De weersomstandigheden waren bij de opening niet ideaal, maar in het weekeinde ziet het er beter uit en wordt er veel volk verwacht.

De kunstenaars zijn allemaal zelf aanwezig, dus zij kunnen hun kunst uitleggen aan het publiek.

 

Fotografie: Olga van Borren

Lees ook