De Tweeling exclusief voor Limburg naar Theater Heerlen

De musical is gebaseerd op de gelijknamige bestseller

Vrijdag 1 mei 2015

Na het daverende succes van War Horse brengt Stichting Theateralliantie opnieuw een grootse productie exclusief voor Limburg naar Heerlen: De Tweeling. Een gloednieuwe Nederlandse musical gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tessa de Loo.

 

De voorstelling vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. Op jonge leeftijd worden zij van elkaar gescheiden en groeien ze op in totaal verschillende werelden. Anna in Duitsland, Lotte in Nederland. Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Een strijd tussen het hart en het geweten van de zussen is het gevolg.

Speciaal voor deze bijzondere voorstelling schreven Ilse DeLange en JB Meijers nieuwe muziek. Het creatieve team, dat eerder tekende voor de uitermate succesvolle musical Hij Gelooft in Mij is verantwoordelijk voor het script (Kees Prins en Frank Ketelaar) en de regie (Ruut Weissman).

Van 6 t/m 17 april 2016 is de musical te zien bij Parkstad Limburg Theaters. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar aan de kassa of via de website van Parkstad Limburg Theaters. 

Lees ook