Chopard presenteert race uurwerk

de Mille Miglia 2015 Race Edition

Dinsdag 19 mei 2015

Als wereldsponsor en officiële tijdwaarnemer van de Mille Miglia sinds 1988, presenteert Chopard dit jaar sportief uurwerk gewijd aan de Mille Miglia klassieke auto race, de Mille Miglia 2015 Race Edition.

 

Geïnspireerd door de racemachines die hebben deelgenomen aan “La corsa più bella del mondo” tussen 1940 en 1957, draagt de Mille Miglia 2015 Race Edition ​​een gangreserve indicator die doet denken aan een benzinemeter. Samen met een vlammende “Rossa Corsa” rode wijzerplaat en bovenmatige cijfers straalt het een typisch 1950 dashboard uit. Deze exclusieve editie wordt uitgegeven in een beperkte serie, van duizend in staal en honderd in roségoud.

Gedurende The Mille Miglia concurreren honderden klassieke auto’s vier dagen lang langs een kronkelende route die zich uitstrekt over duizend mijl door de meest prachtige Italiaanse landschappen tussen Brescia en Rome.

Lees ook