Chapeau community 12-05

Chapeau Magazine

Dinsdag 12 mei 2015

De nieuwe Chapeau ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkel. Het magazine met dit keer het thema ‘Business’, heeft nog een extra gratis aanvulling: De Terrasgids 2015.

 Editie 3 + Terrasgids Site

In het nieuwe nummer kunt u onder andere genieten van ‘Dress to Impress’, de zes portretten waarin zakenmensen vertellen over hun power outfits. Ook staat er een interview in ‘Ziel en Zaligheid’ met Bert Kip, CEO Brightlands Chemelot Campus, over zijn werkzaamheden binnen het bedrijf. Verder mocht ‘Hét terras van het jaar 2015’ zeker niet ontbreken en is er genoeg te smullen op het gebied van mode en beauty.  Vergeet ook de specials niet! Dit keer zijn Kerkrade en Valkenburg aan de beurt. Kortom genoeg redenen om een Chapeau aan te schaffen en al het moois dat Limburg en Euregio te bieden heeft tot u te nemen.

Kijk hier voor de verkooppunten bij u in de buurt. Toch liever een abonnement? Kijk dan hier. Een digitale versie voor op uw tablet kan ook, klik hier

Lees ook