Bassinario voor het goede doel

Een avond voor vrienden en VSO Jan Baptistschool Maastricht

Woensdag 27 mei 2015


Bassinario voor het goede doel

Een avond voor vrienden en VSO Jan Baptistschool Maastricht

Op 18 juni 2015 komt ondernemend Maastricht voor de dertiende keer samen op de sfeervolle kades van ’t Bassin om onder genot van goed gezelschap, een drankje en culinaire hoogstandjes de zomer in te luiden. Bassinario is hét evenement waar gastronomie, muziek en Maastrichtse chariteit elkaar ontmoeten.

De opbrengst van Bassinario wordt gedoneerd aan een aantal goede doelen. Het hoofddoel van 2015 is de VSO Jan Baptistschool te Maastricht. De school biedt onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen en heeft in verleden jaar om financiële redenen het schoolzwemmen moeten beëindigen. De leerlingen kunnen doorgaans niet terecht bij reguliere sportverenigingen en zijn daardoor voor sport en bewegen afhankelijk van de school. Het is daarom ontzettend belangrijk om hun bestaande voorzieningen te onderhouden en het liefst uit te breiden. De school denkt op dit moment aan twee voetbaldoelen met een geïntegreerde basketbalpaal en een betonnen tafeltennistafel. Met uw komst naar Bassinario en/of eventuele sponsoring draagt u rechtstreeks bij aan het realiseren van deze sportvoorzieningen. Bovendien ondersteunen wij vanuit de opbrengst ook nog enkele kleinere doelen.

Een entreekaart voor Bassinario 2015 kost € 79,- exclusief 21% BTW. Voor dit bedrag genieten u en uw relaties van een geheel verzorgde avond met onder andere vier kwalitatieve, smaakvolle gerechten verzorgt door de restaurants in ’t Bassin: The Harbour Club, Gastrobar Dock Five, Bistro Allo Allo en Les Trois Seaux. De avond begint om 19.00 uur en eindigt rond 23.00 uur. Voor meer informatie en het bestellen van entreekaarten, kijk op www.bassinario.nl.

Lees ook