Afterworken met Overtime

Netwerken in Amsterdam

Dinsdag 26 mei 2015


De eerste Overtime afterwork party vond plaats in Hasselt in 2005. Destijds was het mengen van zaken en plezier een relatief nieuw concept en Overtime werd daarom beschouwd als pionier. Inmiddels zijn zij het criterium voor kwaliteit wat betreft het socializen na het werk, in een stijlvolle en ontspannen omgeving. Al verschillende jaren zit Overtime in Maastricht, maar in juni is hun nieuwe terrein Amsterdam.                                                     

Het kernconcept van Overtime is in het hart gebleven door het aanhoudende succes. Zet uw gemiddelde woensdagavond om in een kans om te netwerken , te genieten van een prachtig buffet of een smakelijke selectie van hapjes, een toost uit te brengen op een veelbelovende toekomst en maak (eventueel) indruk op uw collega's en collega's op de dansvloer. Het netwerken op woensdag 3 juni begint om 19.00 uur en het feest start rond 21.00 uur. Iedere gast wordt als een echte VIP behandeld. Dat is ook de reden waarom tientallen bedrijven en jonge ondernemers Overtime vertrouwen om hun zakelijke contacten een goede avond te bezorgen. Het feest loopt ten einde om 01.00 uur, zodat iedereen de volgende dag fris en ontspannen kan beginnen, klaar om te profiteren van eventuele nieuwe mogelijkheden die zich hebben geopend de avond ervoor.

Foto's: Harry Heuts

Lees ook