Vroege diagnostiek

Centraal thema voor de toekomst

Dinsdag 28 april 2015

Vroege diagnostiek als centraal thema voor de toekomst

 

Knipsel2

 

Op het kaartje van Manon van Engeland staat: ‘Professor Pathobiology of cancer-specifically the role of epigenetics’. Dat wordt vast een ingewikkeld gesprek, denk je dan bij het in ontvangst nemen van haar business card. Echter Manon van Engeland (1971) is down to earth, goedlachs en bezield. Gedreven wordt ze door exact dezelfde vraag als die waar ze haar studie ooit mee aanving, namelijk hoe het mogelijk is dat een gezonde cel zich ontwikkelt tot kankercel en wat deze kennis kan betekenen voor de patiënt. 

 

Logo Kankeronderzoekfonds Limburg

 

Lees het hele artikel over Manon van Engeland in editie 2!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer columns te lezen, word abonnee.

De losse verkooppunten vindt u hier

Ook kunt u Chapeau Magazine lezen op de iPad

Lees ook