Sneak peek 12-04

Samen gaan we Wyck 'HYPEN'

Zondag 12 april 2015

Renée Reinders over haar modezaak 'Noir' 

'Samen gaan we Wyck hypen!'

Noir

 

Je hoort vaak anders, maar voor Renée Reinders was het juist eerder regel dan uitzondering dat ze voor het ondernemersvak koos: iedereen thuis zat in het vak, dán kon zij niet achterblijven. Renée koos voor een eigen modezaak; haar passie. Het had in Barcelona gekund, het wérd Wyck.

 

Noir is te vinden op de Wyckerbrugstraat 45 in Maastricht. Maar sinds 8 april is de 2e winkel ook geopend, schuin tegen over de 1e winkel! 26 april vind de grote opening om 15.00 uur plaats op de Wyckerbrugstraat 38A.

 

Lees meer over dit artikel in editie 2 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine also lezen op de Ipad.

 

 

Lees ook