Première War Horse

Theater Heerlen

Vrijdag 3 april 2015


Gisteravond was de première van de adembenemende theatershow War Horse in Theater Heerlen.

Chapeau was erbij tijdens de première en heeft veel bekende mensen weten vast te leggen op camera. Onder andere Beppie Kraft en haar man, Freek van der Valk en Onno Hoes poseerden op de rode loper.

De theatershow, die gebaseerd is op de roman van Michael Morpurgo, is sinds de première in Londen in 2007 al gezien door meer dan 5 miljoen theaterbezoekers. Het verhaal speelt zich af wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt. Joey, het geliefde paard van de jonge Albert, wordt verkocht aan de cavalerie van het Britse Leger en naar Frankrijk verscheept. Daar raakt hij al snel verstrikt in vijandelijk gebied. Het lot neemt hem mee op een uitzonderlijke reis waarbij hij beide kampen bijstaat en zichzelf uiteindelijk alleen terugvindt in Niemandsland. De jongen Albert kan Joey niet vergeten en, nog te jong om in het leger te gaan, begint aan een gevaarlijke missie om Joey te vinden en hem thuis te brengen.

In Limburg is War Horse exclusief te zien in Heerlen.

Klik voor meer informatie > 

Lees ook