Het weekend volgens Chapeau

Amstel Gold Race, La Gran Esperanza & Rowwen Hèze

Vrijdag 17 april 2015

Iedere vrijdag zet Chapeau voor u op een rijtje welke evenementen en voorstellingen u de komende dagen niet mag missen. Dit weekend de Amstel Gold Race, La Gran Esperanza en in de loop van de week Rowwen Hèze!

 

Amstel Gold Race

Sinds 1966 vindt ieder jaar in Limburg de Amstel Gold Race plaats. Dit evenment wordt in 2015 voor de 50e keer verreden en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. De Markt in Maastricht is elk jaar het decor van de start van de Amstel Gold Race. De eindstreep ligt in Valkenburg.

18 april: de toerversie met zes verschillende afstanden

19 april: de Amstel Gold Race

Kijk voor meer informatie hier.

 

La Gran Esperanza

Het veelkleurig muzikaal programma gebaseerd op de Zarzuela, een Spaans operagenre, is een primeur voor Opéra Comique Maastricht.

Het verhaal, dat de grote familie van rondtrekkende artiesten en crew vertelt, is nieuw, hilarisch en romantisch en gaat over wachten, verwachten en in verwachting zijn.

De eerste voorstelling in Opéra Comique Maastricht is op 17 april om 20.15 uur. Kijk voor meer informatie over het verhaal en speeldatums op de website

 

Rowwen Hèze

Samen met het publiek wordt terug gekeken op drie decennia mooie, melancholische ballades en worden de feestelijke 'Beer'-nummers gespeeld. Een afwisselende muziekavond van een band die als geen ander het publiek iedere keer weer weet mee te slepen in een muzikaal theateravontuur. Ballades & Beer vormt hierop geen uitzondering en heeft vanwege het 30-jarige jubileum een extra feestelijk tintje!

Woensdagavond 22 april in Theater aan het Vrijthof speelt de voorstelling om 20.00 uur. Kijk voor tickets hier

Lees ook