Het terras van de Euregio

Kandidaat publieksterras van de Euregio De Mechelse Herder

Donderdag 23 april 2015

 

Er zijn nog 5 terrassen in de race om publieksterras van de Euregio te worden. Elke eetgelegenheid krijgt de kans om zichzelf zo optimaal mogelijk aan jullie voor te stellen. Bij deze: 'De Mechelse Herder'

 Terras Heerlijk Vertoeven

De Mechelse Herder, authentiek gezellig!

Een terras met uitzicht op Europa, op de top van de Kosberg. Gastvrije ontvangst, heerlijke speciaal­bie­ren, sprankelende wijnen, mooie frisdranken. Heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Hier bent u thuis. 

Herberg De Mechelse Herder combineert de uitstraling uit grootmoe­ders tijd met het comfort van vandaag. Een bijzonder start- en eindpunt voor wandel- en fietsrou­tes, een verpoosplek voor wie even wil genieten van het leven. Het "vijf­ster­renlandschap" krijgt u er gratis bij. Ontdek en herontdek Europa bij De Mechelse Herder.

De Mechelse herder wil alvast iedereen bedanken die op hun heeft gestemd of gaat stemmen!

 

Stem nu op één van de kandidaten uit de top 5 die in de strijd zijn om 'Het terras van de Euregio' te worden!

Stem hier op uw favoriet >

Lees ook