Grote Hegge in Thorn

Feestelijke opening van prachtige vierkantshoeve

Donderdag 16 april 2015


Gisteren vond de officiële opening plaats van de Grote Hegge in Thorn. De exploitatie van deze prachtige vierkantshoeve is sinds 1 januari in handen van Danny Keppels en Martin Hendricks.

De afgelopen maanden is de locatie gewoon opengebleven, maar wel flink onder handen genomen.Gisteren konden de 150 genodigden en partners het resultaat met eigen ogen komen benaderen. De partners/leveranciers en de eigenaars van het complex, de familie Winters, werden extra in de bloemetjes gezet.

‘Bij de Grote Hegge is eigenlijk alles mogelijk; Bedrijfsfeesten, bruiloften, brunches, seminaries, etc.. Van kleine gezelschappen tot 600 gasten kunnen wij ontvangen’, aldus zaakvoerder Danny Keppels.

Het gezelschap genoot onder een stralende zon van de lekkere hapjes en drankjes.

Bekijk hier alle foto’s, gemaakt door Luc Hommes

Lees ook