Grenzeloos netwerken

Ondernemers komen bij elkaar om contact te leggen en om kennis, kunde en netwerk te delen

Donderdag 16 april 2015

Op donderdagavond 23 april wordt in de Mondial in Beek hét netwerkevent Crossing Borders gehouden met als thema ‘Grenzeloos ondernemen én grenzeloos verbinden’. De drie ondernemersclubs Grensgevallen, Societé st. Gerlach en Zuid Netwerk willen op deze manier ondernemers uit Nederlands- en Belgisch Limburg met elkaar verbinden.

Kopstukken uit beide Limburgen worden in een ‘Wereld draait door’-setting  aan tafel uitgenodigd en geïnterviewd. Vanuit Nederland zullen John Jansen van Dynagroup, Loek Radix van de Limburger en Twan Beurskens, gedeputeerde, aanschuiven als tafelgast. Vanuit België zijn dat de burgemeester van Lanaken, Marino Keulen, Christa Jouck van Officenter en Kristof Schiepers van Hands. Het debat wordt geleid door twee ervaren en bekende discussieleiders van de regionale televisie in Nederland en België. Verder wordt contact leggen en kennis, kunde en netwerk delen met elkaar op een ongedwongen manier gestimuleerd.

Kijk voor meer informatie op de website van Crossing Borders.

Lees ook